Vår kjøkkensjef og gastronomisk leder Bengt Sjöström har sammen med vår soussjef Henrik Roele Hass, og Bama, besøkt Sterling kveite i Stavanger.
Vår kjøkkensjef og gastronomisk leder Bengt Sjöström har sammen med vår soussjef Henrik Roele Hass, og Bama, besøkt Sterling kveite i Stavanger.
Vår gastronomiske leder Bengt Sjöström om vinterens herligheter og den gode maten vi serverer her på Oslo Kongressenter.
Vi jobber hele tiden for å holde et tett samarbeid med våre leverandører, med gårdene og bøndene. Nå senest var vi på besøk på fantastiske Linnes gård, hvor vi ble riktig imponerte!
Av Bengt Sjöström
Hva med å lage en frisk smoothie i sommer? Bengt tipser her om en av sine smakfulle favoritter.
Av Bengt Sjöström
Egendesignet brød, bakt med mel fra Horten hos lokal baker.
Av Bengt Sjöström
Vi kokker elsker «seige» råvarer! Hva mener jeg med det?